2012. március 27., kedd

Zöld Laminária

Mert zöld Laminak lennie kell. Nem lehet elszakadni az eredeti zöld gyönyörűségétől. Mindig tudtam, hogy zöldből is egyszer még el kell készítenem, úgyhogy Ercsu egyik fonalából, muszáj volt újra belevágni (talán most már tényleg utoljára...)Fonal: urugay-i merinói 100% gyapjú, egyágú, 800m/100g
Fonal mennyiség: 77 gr
Tű: 4
Méret: 165/95

(a Fancy felső már készen lett mielőtt ebbe belevágtam, csak még nem jutottunk el odáig, hogy készüljenek róla normális fotók, de majd jön az is :))

3 megjegyzés:

  1. Jááááááááj, de szépségesen szép :) Gitta, ez a kisebb vagy a nagyobb méret?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Hát ez egy amolyan hibrid. A star chart a kicsi szerint van, a virágok pedig sem nem 4x, sem nem 8x, hanem 6x ismétlődnek. Most már látom, hogy legalább még1x ismételhettem volna, vagyis lehetett volna 7x is, maradt annyi fonal a végére, csak közben féltem, hogy elfogy. Ha megnézed itt azon a képen amin a közepét fotóztam, ott ha megszámolod, akkor 7 sor virágot látsz most nálam... az első sor virág az még a transition chart-ban van és utána ismételtem 6x blossom chart-ot... a kicsinél 4x, a nagynál 8x ismétel az eredetiben, de bármennyiszer ismételheted :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, igen, a Lamit zöldből is meg kell kötni! :) Csodás lett!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...