2012. január 30., hétfő

Készülőben az első Andrea kendő

Ezzel a kendővel is már régóta szemezek. A változatosság kedvéért ez most szintén szokatlanul, alulról felfelé készül. Íme, itt tartok.(sajnos a blogger néha felülbírálja a fotókat és szerinte a felső kép álló, ráadásul elég macerásan lehet csak visszaforgatni benne, úh. most így hagyom)

2012. január 24., kedd

Juneberry kendő

Hosszú ideje nem kötöttem, illetve igen, de apróságokat amiket nem is mutatnék meg. Most újra nekiálltam és egy régóta dédelgetett tervet valósítottam meg, az igazi kihívásnak ígérkező Juneberry kendőt. Nagyon izgalmas volt, szerintem elkészül még pár színben. Ami nagy tanulás volt benne, azok a bogyók. Most kötöttem először és kellett egy kis idő, hogy ráérezzek, meg egyforma méretűre tudjam kötni őket.

Félkészen. Itt látszik hogy kerül rá a szegélyrész a félkész háromszög kendőre.

A fotókra egyikre sem mondanám, hogy nem színhelyes, mert bár egyiken lilásabb másikon vörösesebb, de az érdekes az, hogy mind megfelel a valóságnak. A Barka Diplomatájából, ebből a teveszőr és gyapjú keverékű fonalcsaládból az Oportó árnyalatot választottam, amire nagyon illik neve. A fényviszonyoktól függően élőben is a vörösbor különböző árnyalatait mutatja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...